Nytårsaften

 

Restaurant Grønnegade holder igen i år åben nytårs aften 2018

 

 

Østers - kærnemælk - agurk - dildolie

Hummer – kaviar - dantel - gulerod


2016 Chablis Vaudon, Domaine Joseph Drouhin           

 

Pighvar - skorzenerod - morkler - brøndkarsepuré

 

2015 Sancerre Blanc, Maison Mellot

 

Terrine af foie gras de canard – solbær - rødbede


2016 Gewustraminer Réserve Domaine Weinbach

 

Mørbrad af velhængt okse – trøffel – sprød brissel - marvsauce


2015 Gigondas, Les Plan Des Moines                 


Chokolade - karamel – macadamia nød - guld

 

2010 Château Piaut, Sauternes

 

Pris pr. person menu og vine 1995.-

 
Der skal betales forud  til dene aften, ved bestilling modtager man betalingsoplysning.