Valentines

 

 

    Valentines aften på RG

 

 Torsk
 Torsk – brændt hø – muslingesauce - fiskesvær     
   2014 Riesling Qualitatswein Dr. Loosen Mosel 
 -
 Krabbe
 Krabbe bisque – selleri ravioli - pære - sprødt låg    

  2016 Sauvignon Blanc Klein Constantia


Gris
Braiseret gris - skorzenerod - farseret morkel - trøffelpuf
2012 Howling Moon Pinot Noir, Monterey Californien 

-
Okse
Oksefilet - okseskank terrine – bagt løg - marvsauce

 2014 Clarendelle Rouge, by Haut Brion Bordeaux

 -
RG´s pre´dessert
-
Æble

Æble – pistacie – karamel - yoghurt 

 2012 Chateau Piada, Sauternes

 
Pris 3 retter 450 + vinmenu 375
Pris 4 retter 550 + vinmenu 475
pris 5 retter 695 + vinmenu 575
  



-

 

-